Termelőink
Prémium minőségű száraz tésztákat készítünk Balmazújvároson. Mivel számunkra nagyon fontos a magas minőség, így a fehér lisztek közül a rétes lisztet használjuk, mely a legjobb tulajdonsággal bír, a legszebb, és legfinomabb tésztákat eredményezi. A tojások, amiket használunk, kapirgálós tyúktojások, ... (tovább)
1985 óta tejelő szarvasmarha tartással foglalkozunk. Családi gazdaságunk a Hortobágyi Nemzeti Park egyik legszebb részén a Hortobágy folyó partján, a Darassa Pusztán helyezkedik el. A tehenek ásványi anyagokban gazdag szikes legelőkön legelnek, valamint a minőségi takarmány teszi lehetővé a tej kivá ... (tovább)
Nagyon sokat beszélünk a fürjtojás élettani hatásairól, így szeretnénk pontos tájékoztatást adni arról, mennyire igaz és ezzel talán rávilágítani arra, hogy illesszük be a mindennapi étkezési kultúránkba :)
Kicsi tojás, ami naggyá tehet...
maga a tojás súlya mindössze átlagosan 10 gramm de energiat ... (tovább)
Kedves érdeklődő/ leendő vásárlóm!
Sárándiné Juhász Andrea vagyok 33 éves és egyéni vállalkozó, születésem óta Balmazújvároson élek. Mindig is közel állt hozzám a kreativitás és a kézműveskedés, most úgy döntöttem bele vágok egy számomra varázslatos dologba, ezek pedig a különleges gyertya csodák j ... (tovább)
Kupás Gergő vagyok, első generációs mehész. 2011-ben kezdtem el a méhészkedést 3 vásárolt méhcsaláddal. 2019 óta pedig a családom kitartó segítsége és támogatása mellett főállásban végezhetem azt, amit mindig is a legjobban szerettem.
Vándor méhészek vagyunk, így a méheket mindig virágzásból virá ... (tovább)
Mártonné Mecsei Irén vagyok Tiszacsegéről. Készítem a MiMásVitalitás termékeket. 2000-től vegyszer és műtrágya mentes gazdálkodást folytatunk. Most már nyugdíjasként „teljes munkaidőben” az egészséges életmód az életem része . Azóta sem láttak vegyszert a földjeink. Fő termékünk ... (tovább)
KIK VAGYUNK
A Rózsa Biokertről
Több mint 10 éves tapasztalattal a biogazdálkodásban.
Ifjabb Rózsa Péter vagyok. 2009-ben végeztem a Budapesti Kertészeti Egyetemen kertészmérnökként, zöldségtermesztés szakirányon.
Apai ágon a családom generációk óta zöldségtermesztéssel foglalkozik, így ado ... (tovább)
Az Újvárosi Ízek története 2001-ben kezdődött, amikor megnyitottuk az első élelmiszerüzletünket a Hajdú-Bihar megyei Balmazújvárosban.
A hústermékek értékesítése már a kezdetektől fogva kiemelt szerepet játszott az üzletünkben, azonban látva a termékek minőségét, egyre inkább erősödött bennünk az ... (tovább)