Bácskai hurka Ízét elsősorban a főtt máj és belsőségek, a vöröshagyma és a bors határozza meg. Továbbá nem mehetünk el jellegzetes szürkés-feketés színe mellett sem, mely elsőre furcsának tűnhet, de az ízélmény minden kételyt eloszlat!
Tésztánk készítéséhez rétes lisztet használunk. 1 kg liszthez 8 tojást teszünk.
Bőr nélküli tepertő (kattintással 20 dekánként emelheted a mennyiséget.) A felkockázott szalonnadarabokat tejben fürdetjük meg, így kapják meg a jellegzetes aranybarna színüket, és ettől lesznek igazán ropogósak, de mégis lágyak a tepertőink.
Tésztánk készítéséhez rétes lisztet használunk. 1 kg liszthez 8 tojást teszünk.
C vitaminban gazdag, vegyszermentes alapanyagból készített csipke szörp.
C vitaminban gazdag, vegyszermentes alapanyagból készített ízletes csipke szörp.
Reggelizőkrém, pikáns ízesítéssel. Kenyérre és pirítósra egyaránt kenhető zőldségpástétom,mely hidegensajtolt olajjal készűlt, vegyszermentes termelésből származó zöldségek felhasználásával.