Az Újvárosi Ízek története 2001-ben kezdődött, amikor megnyitottuk az első élelmiszerüzletünket a Hajdú-Bihar megyei Balmazújvárosban.
A hústermékek értékesítése már a kezdetektől fogva kiemelt szerepet játszott az üzletünkben, azonban látva a termékek minőségét, egyre inkább erősödött bennünk az a gondolat, hogy mi minőségibb termékeket tudnánk készíteni a vásárlóinknak.
A húsiparban eltöltött közel 20 év, illetve a házi disznóvágások tapasztalataiból született meg az Újvárosi Ízek termékcsalád. A disznóvágások sajátos ízvilága, eljárási módjai igazi értéket képviselnek, ezért nem hagyhattuk, hogy kikopjanak a köztudatból.
2011-ben nyitottuk meg saját húsüzemünket, ahonnan jelenleg több mint száz üzletbe szállítjuk a termékeinket elsősorban Kelet-Magyarországon.
"Célunk, hogy magas minőségű, klasszikus ízvilágú termékeink minél több asztalra eljuthassanak, tovább örökítve a hagyományos ízeket és eljárási módokat."