Egy igazán finom reggelizőkrém, melyet pirítósra kenve fogyaszthatunk. Hidegensajtolt olaj és olívaolaj felhasználásával készűl. A hozzávaló zöldségek saját, vegyszermentes termelésből származnak.
Paprikás erdélyi szalonna (Kattintással növelhető a mennyiség) Erdélyből származó szalonnafélénk, mely a sertés hasi szalonnájából készül, hagyományosan fokhagymás fűszerezéssel és füstöléssel. A hagyományos eljárás mellett, egy kevés paprikával meghintett változatban is megtalálhatod üzleteinkben!
Tésztánk készítéséhez rétes lisztet használunk. A piros színt a tojáshoz kevert Aranyfácán paradicsom pürével érjük el. 1 kg liszthez 8 tojást teszünk
Pörc ( Kattintással emelhető a darabszám) A tepertő nagyobb változata a pörc, mely szintén az ezerarcú szalonnából készült, méghozzá a nagyobb és húsosabb változatból.
Tésztánk készítéséhez rétes lisztet használunk. 1 kg liszthez 8 tojást teszünk. Rendeléskor kérjük megjelölni megjegyzésben, hogy apró, vagy nagy szemű reszeltet szeretne.
Tésztánk készítéséhez rétes lisztet használunk. 1 kg liszthez 8 tojást teszünk
Sertés párizsi (kattintással emelhető a mennyiség) Az Újvárosi párizsi sem hírből ismeri a sertéshúst, hanem nagy arányban tartalmazza is azt.