Tej 1,5 % pasztőrözött, homogénezett tej Gyártó: Darassa Tej Kft Balmazújváros Mottójuk: „Egy csepp Hortobágy” A termékeik a családi vállalkozásban működtetett Darassa Tej Kft balmazújvárosi Tejfeldolgozó Üzemében készülnek, gondos odafigyeléssel, kézzel formázva, olyan tejből , amelyet a Hortobágy egyik legszebb részén legeltetett tehenek adnak, ezáltal a puszta összes ásványi anyagait tartalmazzák. A hagyományos állattartás része nyáron a legeltetés, télen pedig az egyedi takarmányozás. A tehenészetben figyelem, gondoskodás és szeretet veszi körül az állatokat, meghagyják nekik azt az életteret, amiben jól érzik magukat, nyugalomban, békességben telnek a napjaik. Mindez elősegíti, hogy a tejtermelés mennyiségben és minőségben is optimális legyen. Tejfeldolgozó üzemük az európai szabványoknak mindenben megfelelő, modern tejüzem, ahol kipróbált, családi receptek alapján gyártják a tartósítószer és adalékanyag nélküli, legfinomabb sajtokat és joghurtokat, tejtermékeket.
Tej 3,5 % pasztőrözött, homogénezett tej Gyártó: Darassa Tej Kft Balmazújváros Mottójuk: „Egy csepp Hortobágy” A termékeik a családi vállalkozásban működtetett Darassa Tej Kft balmazújvárosi Tejfeldolgozó Üzemében készülnek, gondos odafigyeléssel, kézzel formázva, olyan tejből , amelyet a Hortobágy egyik legszebb részén legeltetett tehenek adnak, ezáltal a puszta összes ásványi anyagait tartalmazzák. A hagyományos állattartás része nyáron a legeltetés, télen pedig az egyedi takarmányozás. A tehenészetben figyelem, gondoskodás és szeretet veszi körül az állatokat, meghagyják nekik azt az életteret, amiben jól érzik magukat, nyugalomban, békességben telnek a napjaik. Mindez elősegíti, hogy a tejtermelés mennyiségben és minőségben is optimális legyen. Tejfeldolgozó üzemük az európai szabványoknak mindenben megfelelő, modern tejüzem, ahol kipróbált, családi receptek alapján gyártják a tartósítószer és adalékanyag nélküli, legfinomabb sajtokat és joghurtokat, tejtermékeket.
Élőflórás, homogénezett, savanyú tejszínkészítmény Nem tartalmaz semmilyen adalékanyagot, stabilizáló szereket. Összetevők: psztőrözött ,homogénezett tejszín, kultúra Gyártó: Darassa Tej Kft Balmazújváros Mottójuk: „Egy csepp Hortobágy” A termékeik a családi vállalkozásban működtetett Darassa Tej Kft balmazújvárosi Tejfeldolgozó Üzemében készülnek, gondos odafigyeléssel, kézzel formázva, olyan tejből , amelyet a Hortobágy egyik legszebb részén legeltetett tehenek adnak, ezáltal a puszta összes ásványi anyagait tartalmazzák. A hagyományos állattartás része nyáron a legeltetés, télen pedig az egyedi takarmányozás. A tehenészetben figyelem, gondoskodás és szeretet veszi körül az állatokat, meghagyják nekik azt az életteret, amiben jól érzik magukat, nyugalomban, békességben telnek a napjaik. Mindez elősegíti, hogy a tejtermelés mennyiségben és minőségben is optimális legyen. Tejfeldolgozó üzemük az európai szabványoknak mindenben megfelelő, modern tejüzem, ahol kipróbált, családi receptek alapján gyártják a tartósítószer és adalékanyag nélküli, legfinomabb sajtokat és joghurtokat, tejtermékeket. Átl.tápérték 100 g termékben: / lEnergia 859 kJ/ 208 kcal. Zsír: 20 g, ebből telített zsírsav 38 g; Szénhidrát 3 g ; fehérje 4 g; só 0,01 g
Teljes tejből készült, félzsíros tehéntúró. Nem tartalmaz semmilyen adalékanyagot, stabilizáló szereket. Összetevők: pasztőrözött tej, kultúra. Szárazanyagtartalom min.25 % Gyártó: Darassa Tej Kft Balmazújváros Mottójuk: „Egy csepp Hortobágy” A termékeik a családi vállalkozásban működtetett Darassa Tej Kft balmazújvárosi Tejfeldolgozó Üzemében készülnek, gondos odafigyeléssel, kézzel formázva, olyan tejből , amelyet a Hortobágy egyik legszebb részén legeltetett tehenek adnak, ezáltal a puszta összes ásványi anyagait tartalmazzák. A hagyományos állattartás része nyáron a legeltetés, télen pedig az egyedi takarmányozás. A tehenészetben figyelem, gondoskodás és szeretet veszi körül az állatokat, meghagyják nekik azt az életteret, amiben jól érzik magukat, nyugalomban, békességben telnek a napjaik. Mindez elősegíti, hogy a tejtermelés mennyiségben és minőségben is optimális legyen. Tejfeldolgozó üzemük az európai szabványoknak mindenben megfelelő, modern tejüzem, ahol kipróbált, családi receptek alapján gyártják a tartósítószer és adalékanyag nélküli, legfinomabb sajtokat és joghurtokat, tejtermékeket. Átl.tápérték 100 g termékben: / lEnergia 565 kJ/ 135 kcal. Zsír: 7 g, ebből telített zsírsav 4,6 g; Szénhidrát 2 g ; fehérje 16 g; só 0,1 g
Debreceni páros (A fent jelölt 30 dkg 2 párnak felel meg) Kattintással 30 dekagrammonként emelhető a mennyiség. A debreceni pároskolbász több évszázados múltra tekint vissza, a magyar konyha egyik ikonikus darabja, melyet már hungarikumként tartanak számon. A tradicionális változat marhahúst is tartalmaz, az Újvárosi változat azonban kizárólag sertéshús felhasználásával készül.
Disznósajt A disznósajt összetétele igazán változatos: sertés belsőségek, szalonna és hús is található benne, ezek adják a jellegzetes mozaikos felszínt. Egyszerű, de mégis egyedi ízvilágú termékünk, melyet szintén bükkfával füstölünk.
Tésztánk készítéséhez a Júlia malom DURUM lisztjét használjuk. Ezekhez a tésztákhoz 1 kg durum lisztet és 8 tojást használunk. Ezt a terméket a cukorbetegek is fogyaszthatják.
Tésztánk készítéséhez a Júlia malom DURUM lisztjét használjuk. Ezekhez a tésztákhoz 1 kg durum lisztet és 8 tojást használunk. Ezt a terméket a cukorbetegek is fogyaszthatják.
Tésztánk készítéséhez a Júlia malom DURUM lisztjét használjuk. Ezekhez a tésztákhoz 1 kg durum lisztet és 8 tojást használunk. Ezt a terméket a cukorbetegek is fogyaszthatják.
Tésztánk készítéséhez a Júlia malom DURUM lisztjét használjuk. Ezekhez a tésztákhoz 1 kg durum lisztet és 8 tojást használunk. Ezt a terméket a cukorbetegek is fogyaszthatják.
Tésztánk készítéséhez a Júlia malom DURUM lisztjét használjuk. Ezekhez a tésztákhoz 1 kg durum lisztet és 8 tojást használunk. Ezt a terméket a cukorbetegek is fogyaszthatják.
Tésztánk készítéséhez a Júlia malom DURUM lisztjét használjuk. Ezekhez a tésztákhoz 1 kg durum lisztet és 8 tojást használunk. Ezt a terméket a cukorbetegek is fogyaszthatják.