Füstölt csemege szalonna (Kattintással 20 dekánként emelhető a mennyiség) Az Alföld jól ismert pásztorétele a slambuc, melynek igazi zamatát a szalonna adja. Füstölt szalonnánk emellett mindenféle pörkölt, leves, egytálétel alapja is lehet, de kenyérrel falatozva is remek választás. Mint minden termékünket, ezt is hagyományos módon, bükkfával füstöljük.
Füstölt csülök (a darabszám kattintással emelhető) A húsvéti sonka „kistestvére” a füstölt csülök, a sertés combjának első része, melyet bükkfával füstölünk.
Füstölt-főtt császárszalonna. Kiváló minőség, házias íz. Kérhető szeletelve, szeletelés nélkül valamint egyben vákumfóliázva. 25 dkg/csomag. Kattintással emelhető a mennyiség.
Lángolt karaj (A mennyiség 20 dekánként kattintással emelhető) A sertéshús egyik legsoványabb része a sertéskaraj, ezért is örvend nagy népszerűségnek sok család konyhájában. A sertéskarajt mi egészben bepácoljuk, majd megfőzzük, és így egy alacsony zsírtartalmú, ám mégis szaftos és gazdag ízvilágú felvágottfélét kapunk eredményül.
Füstölt – főtt tartja szeletelve (Kattintással 25 dekánként emelhető a mennyiség) A húsvéti asztalon a sonka mellett a füstölt-főtt tarja is igen gyakran megjelenik, nem véletlenül: húsa rugalmas, nem rágós, könnyen szeletelhető és gazdag ízvilágú.
Tésztánk készítéséhez rétes lisztet használunk. 1 kg liszthez 8 tojást teszünk
Grillkolbász (Kattintással 10 dekagrammonként /1 szál/ emelhető a mennyiség) A nyári grillpartik kedvence a szezonálisan kapható Újvárosi grillkolbász, mely hagyományos magyaros, müncheni, sajtos és pikáns copacabana ízesítésben is kapható.
Tésztánk készítéséhez rétes lisztet használunk. 1 kg liszthez 8 tojást teszünk. Ez a tésztánk levesbetétként is jó, de elsősorban tarhonya helyett megporítva a legfinomabb. Apró, ezért a kisgyerekek nagyon szeretik.
Tésztánk készítéséhez rétes lisztet használunk. 1 kg liszthez 8 tojást teszünk. Ez a tésztánk levesbetétként is jó, de elsősorban tarhonya helyett megporítva a legfinomabb. Apró, ezért a kisgyerekek nagyon szeretik.
Házi füstölt kolbász (Kattintással 30 dekánként emelhető a mennyiség) A házi kolbász az Újvárosi termékcsalád legsikeresebb terméke. Adalékanyag-mentesen, sertéshúsból és szalonnából készítjük éppen úgy, ahogyan azt a disznóvágásokon megszokhattuk. Csemege és csípős változatban is kapható.
Vastagkolbász( Kattintással emelhető a mennyiség) Akárcsak a házi kolbász, a vastagkolbász is nagy sikerű termékünk, melynek titka az egyszerűségében rejlik. Nincsen titkos összetevő, színezék vagy adalékanyag: természetesen, hagyományos összetevőkkel és eljárással készítjük.
Természetes, vegyi anyag mentes előállítás (csak sajtolva és szűrve volt) Felhasználása azonos a bolti finomított változattal, ugyanúgy kell vele sütni-főzni, csak a végeredmény lesz ízletesebb. Salátára is ajánlott Tápértéke többszöröse a finomított étolajénak. Az olaj kiszerelése: 1, 2 és 5 literes flakonok.