Tésztánk készítéséhez rétes lisztet használunk. 1 kg liszthez 8 tojást teszünk.
Tésztánk készítéséhez rétes lisztet használunk. 1 kg liszthez 8 tojást teszünk.
Tésztánk készítéséhez rétes lisztet használunk. 1 kg liszthez 8 tojást teszünk
Sós szalonna (Kattintással 20 dekánként emelhető a mennyiség.) A hagyományos sós szalonnánk titka az egyszerűségében rejlik: sóval, füstölés nélkül konzerváljuk. Kiváló alapot biztosít bármilyen pörkölthöz, egytálételhez, de magában is fogyasztható.
Tésztánk készítéséhez rétes lisztet használunk. 1 kg liszthez 8 tojást teszünk.
Sült császárszalonna (Kattintással emelhető a darabszám/mennyiség) A gondosan válogatott, prémium minőségű császárszalonnáinkat bepácoljuk, majd forró zsírban kisütjük, míg el nem éri a jellegzetes aranyló barna színét.
Sütnivaló kolbász ( Kattintással emelhető a mennyiség) Klasszikus étel a házi disznóvágásokról, melyet az év minden napján az asztalra varázsolhatunk. Nem túl zsíros, nem túl fűszeres, pontosan olyan, amilyennek lennie kell. Természetes és finom.
Tésztánk készítéséhez rétes lisztet használunk. 1 kg liszthez 8 tojást teszünk
Tésztánk készítéséhez rétes lisztet használunk. 1 kg liszthez 8 tojást teszünk.
Tésztánk készítéséhez rétes lisztet használunk. 1 kg liszthez 8 tojást teszünk.